Har du en henvisning fra egen læge kan du benytte denne på klinikadressen i Dragør. Ikke på klinikadressen i København. Adressen i Dragør er:

Sundhedshuset – Psykolog Josefine Mejer – A P Møllers Alle 9A – 2791 Dragør

Der er pt. ventetid på behandling på ca. 2 mdr.

Du skal forholde dig på følgende måde:

  1. Start med at downloade app’en ”Signal”. (Ikonet har klar blå baggrund og i midten en hvid taleboble med stiplede linjer omkring).App’en er en krypteret kommunikations app for Android og iOS. Personfølsomme oplysninger kan sendes via denne app.På den måde kan vi kommunikere på en tilstrækkelig sikker måde, så dine personfølsomme data ikke kommer i uvedkommendes hænder.Det er for at opretholde betingelserne i Persondataforordningen per 25.5.2018.Send aldrig personfølsomme oplysninger via almindelig SMS.
  2. Skriv navn, telefonnummer, henvisningsårsag (dvs. hvilken én af de 11 henvisningskategorier, du er henvist til behandling for), dit CPR nummer og en kort beskrivelse din problemstilling. Henvisningen må ikke være ældre end 3 måneder for at kunne anvendes. Er det mere end 3 måneder siden, du har fået henvisningen, skal du få en ny for at kunne påbegynde behandling.
  3. Jeg vil svare tilbage via app’en ”Signal” til dig hurtigst muligt og oplyse, hvornår du kan få en tid. Bemærk ventetider løbende opdateres på sundhed.dk. Svarer indenfor ca. 3 hverdage.
  4. Når du kommer første gang, er der en bænk indenfor hoveddøren. Her kan du vente, indtil jeg kommer. En samtale er 45 minutter. Det kan nogengange ved første samtale være hensigtsmæssigt med en dobbeltsamtale, men så jo også dobbelt takst.
  5. Alle samtaler er i tidsrummet kl. 8.30 til kl. 16.00. Det er muligt at få telefoniske samtaler eller via web – spørg nærmere herom.
  6. Vær særlig opmærksom omkring afbudsregler. Melder du afbud senere end dagen før kl. 12.00 eller glemmer din aftale betales fuld egen betaling uanset årsag for afbudet.

En henvisning giver adgang til 12 samtaler. Der er en egen betaling på samtaler, som betales på erhvervs mobile pay 84 51 74 forud eller ved samtalens begyndelse. Er man medlem af Danmark gives tilskud, så huske at oplyse herom. Se nærmere omkring beløb under fanen priser.