Har du en henvisning fra egen læge kan du benytte denne på klinikadressen i Dragør. Ikke på klinikadressen i København. Adressen i Dragør er:

Sundhedshuset – Psykolog Josefine Mejer – A P Møllers Alle 9B – 2791 Dragør

Der er pt. ventetid på behandling på ca. 2 mdr.

Du skal forholde dig på følgende måde:

  1. Start med at downloade app’en ”Signal”. (Ikonet har klar blå baggrund og i midten en hvid taleboble med stiplede linjer omkring).App’en er en krypteret kommunikations app for Android og iOS. Personfølsomme oplysninger kan sendes via denne app.

    På den måde kan vi kommunikere på en tilstrækkelig sikker måde, så dine personfølsomme data ikke kommer i uvedkommendes hænder.

    Det er for at opretholde betingelserne i Persondataforordningen per 25.5.2018.

    Send aldrig personfølsomme oplysninger via almindelig SMS.

  2. Skriv navn, telefonnummer, henvisningsårsag (dvs. hvilken én af de 11 henvisningskategorier, du er henvist til behandling for).Henvisningen må ikke være ældre end 3 måneder for at kunne anvendes. Er det mere end 3 måneder siden, du har fået henvisningen, skal du få en ny for at kunne påbegynde behandling.
  3. Jeg vil svare tilbage via app’en ”Signal” til dig hurtigst muligt og oplyse, hvornår du kan få en tid. Bemærk ventetider løbende opdateres på sundhed.dk. Svarer normalt indenfor 24 timer og ellers i de fleste tilfælde indenfor 3 hverdage.

En henvisning giver adgang til 12 samtaler. Varighed af en samtale er 45 min. Der er en egen betaling på samtaler, som betales på erhvervs mobile pay forud eller ved samtalens begyndelse. Se nærmere omkring betaling under fanen priser.